.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

ديده‌ايد بعضي آدم‌ها انگار ذاتا خوش خوابند و با ده ساعت خواب در شبانه روز هم سيرخواب نمي‌شوند؟ برعکس بعضي آدم‌ها هم هستند که برايشان 4 ساعت خواب هم کافي است و همين قدر کم هم مي‌تواند آنها را سرحال و پرانرژي نگه دارد. اين تصور ما را اخيراً محققان هم تاييد کرده‌اند. آنها به تازگي دريافته‌اند اين که هر فرد در شبانه‌روز نياز به چند ساعت خواب دارد، به وسيله محتواي ژنتيکي هر کس تعيين مي‌شود. يعني همان «ذاتي» که خودمان فکر مي‌کرديم. پژوهشگران انگليسي در دانشگاه Surrey، موفق به يافتن ژني شده‌اند که هر کس نسخه طويل آن را داشته باشد، نياز کمتري به خواب دارد. ظاهرا خانم مارگارت تاچر، نخست وزير اسبق انگلستان هم جزء همين افراد بوده، چون شايع است که ايشان بيشتر از 4 ساعت در شبانه روز نمي‌خوابد و اين تاثيري در دقت و سلامت ايشان نگذاشته است.



:: برچسب‌ها: خوش خواب , بی خوابی , ژن ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

دکتر تیشرمن و همکارانش قصد دارند حداقل روی ۱۰ بیمار از روش احیا و مراقبت اضطراری بهره ببرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) نیز به این آزمایش چراغ سبز نشان داده است. علاقه‌ی دکتر تیشرمن به صدمات آسیب‌زا به ابتدای دوران طبابتش برمی‌گردد که او و همکارانش یک بیمار جوان را از دست داده بودند. این بیمار بر اثر ضربه‌ی چاقو به قلبش جان سپرده بود. دکتر تیشرمن از همان زمان شروع به تحقیق در مورد حالت‌های مختلف زیست تعویقی کرده بود تا جراحان فرصت بیشتری برای درمان بیماران در اختیار داشته باشند. حال، تحقیقاتی که روی نمونه‌های حیوانی انجام گرفته حاکی از آن است که خوک‌ها می‌توانند به مدت ۳ ساعت پس از چنین صدمات حادی زنده بمانند و با عمل جراحی به‌موقع نجات داده شوند.



:: برچسب‌ها: HEALTH , HUMAN , SCIENCE , FICTION ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

پزشکان برای اولین‌بار موفق شدند یک انسان را در حالت «زیست تعویقی» قرار دهند. پژوهشگران اعلام کردند، آنچه انجام داده‌اند بخشی از آزمایشی است که برای درمان صدمات مرگبار در حال انجام است. دکتر ساموئل تیشرمن از دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند در این رابطه گفت که او و همکارانش حداقل یک بیمار را در حالت زیست تعویقی قرار داده‌اند. با این حال، وی از افشای نتایج تحقیقات خودداری کرد. دکتر تیشرمن و همکارانش روش خود را احیا و مراقبت اضطراری (EPR) نامیدند و اعلام کردند که از این روش روی بیماران اورژانسی با صدمات بسیار حاد مانند اصابت گلوله و چاقو استفاده کردند. این دست بیماران معمولا تا انتقال به اورژانس نیمی از خون بدن خود را از دست داده و دچار ایست قلبی می‌شوند. اگر بیمار به‌موقع به اورژانس برسد، پزشکان تنها چند دقیقه برای عمل جراحی فرصت دارند و در صورتی هم که کادر درمانی به‌موقع وارد عمل شود، احتمال زنده ‌ماندن بیمار تنها ۵ درصد است.



:: برچسب‌ها: HEALTH , HUMAN , SCIENCE , FICTION ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

مؤسسه‌های خیریه با استقبال از پیشرفت جدید می‌گویند درمان‌های جدید برای سرطان‌های خونی مانند لوکمی به‌شدت مورد نیاز هستند و آن‌ها نتایج آزمایش‌های بالینی را دنبال خواهند کرد تا ببینند آیا این روش می‌تواند راه‌حل مؤثری باشد. دکتر آلاسدیر رنکین، مدیر پژوهش‌های سرطان خون مؤسسه خیریه‌ی Bloodwise گفت: دانشمندان دهه‌ها است در آزمایشگاه از آنتی‌بادی‌های متصل به دانه‌های مغناطیسی برای جدا کردن سلول‌ها استفاده می‌کنند. متأسفانه تمام سلول‌های سرطانی خون در خون گردش نمی‌کنند. برخی از آن‌ها در مغز استخوان و گره‌های لنفاوی می‌مانند و تنها راه درمان سرطان‌های خونی نظیر لوکمی حذف کامل این سلول‌ها است؛ وگرنه سرطان باز‌می‌گردد. در این‌ میان، این ایده‌ی جالبی است که با بیرون ‌کشیدن سلول‌های سرطانی از بدن به‌جای کشتن آن‌ها با استفاده از داروها درون بدن، می‌توان مقدار داروهای مورد نیاز دارای اثرهای سمی را کم کرد.



:: برچسب‌ها: VIRUS , MEDICINE , MAGNET , DISEASE ,
:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

مهندسی بریتانیایی سیستم تصفیه‌ی خونی طراحی کرده است که می‌تواند بیماری‌های مرگ‌باری نظیر لوکمی و سپسیس و مالاریا را با استفاده از آهن‌ربا از بدن خارج کند. دکتر جرج فوردشام در حالی به ایده‌ی اشاره ‌شده رسید که مشغول مطالعه‌ی این موضوع بود که چگونه می‌توان نانو ذراتی ساخت که به سلول‌های بدن متصل شود و آن‌ها را در اسکنرها مشاهده کرد. او در‌ این‌باره فکر کرد که اگر سلول‌ها برای تصویر برداری دارای خاصیت مغناطیسی شوند، شاید بتوان آن‌ها را با تکیه بر همین ویژگی از خون نیز بیرون کشید. از نظر تئوری، هر نوع عفونت باکتریایی و سرطان خون و ویروس که امکان اتصال ذره‌ی مغناطیسی کوچکی به آن وجود دارد، می‌تواند بدون نیاز به درمان‌های طولانی ‌مدت با داروهای خطرناک از بدن خارج شود. اولین آزمایش‌های انسانی این فناوری موسوم به MediSieve در انتظار دریافت مجوز آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا (MHRA) است و احتمالا سال آینده آغاز خواهد شد. 



:: برچسب‌ها: VIRUS , MEDICINE , MAGNET , DISEASE ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

کارشناسان می گویند ممکن است افراد در مراحل اولیه بیماری آلزایمر مبتلا به چرت زدن در طول روز باشند. به گفته محققان وقتی پروتئین به هم می خورد، می تواند سلول های عصبی را از بین ببرد. به همین دلیل بخش هایی از مغز که مسئول حفظ بیداری هستند از بین می روند. نظریه محققان بر این است که یکی از نشانه های بیماری آلزایمر همین خواب آلودگی بیش از حد در طول روز می باشد. بر طبق تحقیقاتی که توسط دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو منتشر شده است، دانشمندان علائم بیماری آلزایمر در مناطق مغز را با افزایش هوشیاری در 13 فرد مبتلا به آلزایمر را با 7 نفر که فاقد آلزایمر بودند مقایسه کردند.



:: برچسب‌ها: آلزایمر , چرت زدن ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

هنگامی که آمریکایی ها به منوی ناهار کودکیشان در کافه تریای مدرسه فکر می کنند، احتمالا یک تکه گوشت رنگ و رو رفته بی شکل و بی مزه را به خاطر می آورند. ولی برای کودکان ژاپنی، ناهار مدرسه یک تجربه غنی از فرهنگ، مواد مغذی و ترکیبی پایدار است. به گفته ماشیرو اوجی، یکی از مدیران دولتی آموزش بهداشت مدارس در ژاپن در مصاحبه ای به واشینگتن پست، گفت: دیدگاه ژاپن این است که ناهار مدرسه بخشی از آموزش است نه جدا از آن. هزینه ناهار ارائه شده در مدارس ژاپن مقرون به صرفه بوده و ناهار دانش آموزان از مواد غذایی تازه و توسط خود دانش آموزان آماده می شود و کودکان ژاپنی غذایی که آماده کرده اند صرفا برای خوردن نیست، آنها حین آماده کردن غذا در مورد مواد مغذی و عناصر فرهنگی غذایشان هم آموزش می بینند. 



:: برچسب‌ها: ژاپن , ناهار , مدرسه های ژاپن , غذا برای مدرسه , غذای مدارس در کشورهای مختلف , تغذیه مدرسه چی بزارم ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

پژوهشگران به دنبال درک این موضوع هستند که آیا استفاده از ادویه‌جات می‌تواند به پوشاندن طعم تلخ کمک کند و سبزیجات را برای این گروه از افراد جذاب‌تر کند. به‌ گفته‌ی اسمیت پژوهش‌هایی باید به‌منظور یافتن روش‌هایی برای تشویق این افراد به خوردن سبزیجات انجام شود. او گفت: ما امیدواریم مسیرهای جدیدی را پیدا کنیم که افراد دارای این ژن بتوانند با آن طعم بهتری به غذاهای خود بدهند. ما امیدواریم در نهایت بتوانیم از اطلاعات ژنتیکی برای مشخص کردن این موضوع که کدام سبزیجات برای افراد قابل پذیرش هستند و کدام ادویه‌ها موجب می‌شود سبزی برای این گروه از افراد جذاب‌تر شود، استفاده کنیم تا آن‌ها بتوانند سبزیجات بیشتری بخورند.



:: برچسب‌ها: HEALTH , FOOD ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

علت اینکه برخی افراد قادر به تحمل طعم انواعی از سبزیجات نیستند، در ژن‌های آن‌ها نهفته است. پژوهشگران دانشگاه کنتاکی بر این باورند که یک ژن خاص موجب می‌شود که ترکیبات موجود در سبزی‌ها باعث شود آن سبزی‌ها مزه‌ی تلخ‌تری برای برخی افراد داشته باشند، بنابراین این گروه از افراد از مصرف سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و جوانه‌ها که برای سلامتی قلب مفید هستند، خودداری می‌کنند.

ژن طعم

هر فرد دو نسخه از ژن TAS2R38 را به ارث می‌برد. این ژن کد کننده‌ی پروتئینی است که در گیرنده‌های چشایی زبان تولید می‌شود و به ما اجازه می‌دهد مزه‌ی تلخی را درک کنیم. این ژن دو الل یا واریانت ژنی به نام‌های AVI و PAV دارد. افرادی که دو نسخه از واریانت AVI را به ارث برده باشند، در برابر مزه‌ی تلخ ناشی از مواد شیمیایی خاص حساس نیستند. 



:: برچسب‌ها: HEALTH , FOOD ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

 

روزنامه دیلی میل نوشت: این دارو که توسط محققان دانشگاه اوپسالا در سوئد در حال ساخت است، آنزیم خاصی را هدف قرار می دهد که موجب گسترش تومورها می شود. مطالعه انجام شده بر این دارو نشان داد، این دارو که نام آن ذکر نشده است این کار را با چسبیدن به غشای سلول هایی انجام می دهد که به سرعت تکثیر می شوند. این دارو با ربودن مکانیسم بقای سرطان، مانع اتصال تومورها به پروتئینی می شود که برای تکثیر به آن نیاز دارند. از فعالیت انداختن آنزیم هایی که برای بقای سلول های در حال رشد مهم هستند یک راهکار نویدبخش محسوب می شود، اما برای از بین بردن یک نوع آنزیم خاص از میان هزاران آنزیمی که در بدن وجود دارد باید یک داروی مناسب طراحی شود.



:: برچسب‌ها: سرطان , داروی ضدسرطان , قوی ترین داروی ضد سرطان , کشف داروی درمان قطعی سرطان , لیست داروهای ضدسرطان ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : آوینا
ت : پنج شنبه 10 بهمن 1398

موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی